Netwerken

Om de hoge kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen maken we deel uit van een aantal netwerken. Daardoor krijgen we extra scholing, blijven we up to date qua beroepskennis. We houden contact met andere professionals in die specialisatiegebieden, zoals specialisten, verpleegkundigen, en wie nog meer van belang zijn. Zo tonen we aan dat we professioneel up to date zijn.

Logo Rijnland Heup-Knie netwerkHet Heup-Knie netwerk in het Rijnlandzoekenhuis, tegenwoordig Alrijne ziekenhuis. Behandelmethodes, therapie├źn maar ook mogelijke problemen en complicaties worden doorgenomen. Ook hebben we gestandaardiseerde rapportages waardoor het contact tussen behandelaar en specialist optimaal is.

We maken deel uit van Fyranet, het netwerk voor reumatische aandoeningen. Fyranet legt contact tussen zorgprofessionals omtrent reumatische aandoeningen, en verzorgt scholing en kennisverbetering.

Logo van Parkinsonnet

Wij maken deel uit van het ParkinsonNet, dat ook weer zorgt voor betere kennis en vaardigheden op het gebied van Parkinson en Parkinsonismen. Ook worden afspraken gemaakt over de manier van behandelen zodat alle deelnemers op een lijn zitten. Een aantal verzekeraars vergoedt fysiotherapie bij Parkinson alleen bij deelname aan dit netwerk. Bij ons is dat in orde!

 

Ook bij Claudicatio Intermittens (etalagebenen) kunt u bij ons terecht. Ons Logo van ClaudicatioNetlidmaatschap van het ClaudicatioNet garandeert alle vakinhoudelijke kennis voor een uitstekende behandeling. Alleen fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij dit netwerk mogen claudicatio behandelen.

 

 

 

We zijn lid van het CVA-netwerk Zuid-Holland Noord. Van deze ernstige aandoening blijven we op deze manier up-to-date.

Logo_CVA_Netwerk

Ook op dit punt bent u bij ons in goede handen.

 

 

 

 

We maken deel uit van het netwerk MS-zorg Nederland.logo_ms-zorg-nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.