oefenmateriaal

Groepslessen

Het is belangrijk aan je eigen conditie en kracht te werken. Op die manier gaat een mens beter in zijn vel zitten. Je wordt sterker, de houding wordt beter en je voelt je fitter. Dat weet ik als fysiotherapeut al heel lang. Natuurlijk kiest ieder de vorm van bewegen die hij leuk vindt. Een paar van die vormen kunnen bij ons in de praktijk

Ik heb altijd veel plezier door de groepsdynamiek. Er wordt veel gelachen en toch hard gewerkt. En zo hoort dat.

Pilates

In februari 2006 zijn we met de eerste les gestart. Onze pilateslessen vinden vanaf 2021 plaats in het trefpunt in Warmond (Herenweg 80). De lessen zijn een ideale combinatie tussen kracht, balans en conditie training. Vooral gericht op de core-stability.

FysioFit

Er was een groep mensen die graag wil sporten maar waar dat gedoe op een matje niet geschikt voor is. Zo zijn we kort geleden met lessen FysioFit gestart. Ook hier geldt; we zijn allemaal volwassen en ieder doet wat hij kan. Niet meer maar ook niet minder.

We hebben verschillende apparaten in de praktijk waarmee we kracht en uithoudingsvermogen kunnen trainen. En ook deze lessen zijn weer gezellig? Kom het eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.