Telefoon: 071-30 11 948
E-mail: info@fysiowarmond.nl

Thuiszorg Fysiotherapie

Ouderen blijven tegenwoordig veel langer in hun eigen woning. De juiste aanpassingen en hulp, zowel professionele hulp als mantelzorg, maken dat mogelijk. Eigen regie, eigen spullen, zelfstandigheid, dat is thuis vaak beter mogelijk dan in een tehuis.

Wij, de fysiotherapeuten, komen bij u aan huis!

Om langer thuis te kunnen wonen, zijn zijn er aanpassingen zoals rollators, trapliften, tilliften, hoog-laag-bedden, en wat al niet meer. Er zijn gespecialiseerde verpleegkundigen en bejaardenverzorgers. De pedicure komt aan huis, net als de kapper. De boodschappen kunnen worden thuisbezorgd en vaak zijn er ook mogelijkheden om via de computer contacten te onderhouden en zaken aan te schaffen.

Vanaf nu komen ook wij als fysiotherapeuten graag bij u aan huis om onze werkzaamheden te beoefenen. Zo heeft u de zekerheid van onze professionaliteit zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft.

Wat kunnen we thuis doen?

Wij kunnen met u samen werken aan de klachten die u hebt. Met eenvoudige hulpmiddelen zoals gewichtjes en elastieken kunnen we prima trainen. Wij leren u bovendien zelf te oefenen op de dagen waarop we niet langs komen.

Onze praktijk is bij uitstek geschikt om deze thuiszorg-fysiotherapie te geven. De meesten van ons hebben lang in verpleeghuizen en verzorgingshuizen gewerkt en we zijn gewend te werken met hoog-bejaarden. 

Bovendien is Helma Heemskerk gecertificeerd Thuiszorg-fysiotherapeute!

We hebben bijscholing gevolgd op gebied van oncologische fysiotherapie, training bij hartklachten en COPD, Parkinson.

Ook hebben we geleerd hoe we effectief kunnen trainen met mensen die ziek zijn of ziek zijn geweest. We weten waar de grenzen liggen en hoe ver we kunnen gaan.

Als u thuis woont en u hebt fysiotherapie nodig, (aan huis of bij ons in de praktijk,) dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoe werkt de verzekering?

De zorgverzekeraar betaalt fysiotherapie alleen als er een goede aanvullende verzekering is afgesloten. Anders zijn de kosten (of een deel daarvan) voor de patiënt zelf. Als er een chronische indicatie is, dan wordt er na de 20e behandeling vanuit de basisverzekering betaald.

Wij kunnen via het internet al deze gegevens nagaan en informeren u hier dan ook graag over.

Let wel op! Voor behandelingen aan huis is altijd een verwijzing van een arts nodig.

Blijf niet rondlopen met jouw klachten!